HONG KONG — Bathi saka gambling in Langkawi wungu 18 persen ing Maret, ngantem pangarepan lan masang saben wulan consecutive kawolu nambah minangka sugih gamblers njupuk kasempatan ing China kang mung legal casino hub, paling gedhe ing donya restaurant cedhak mohegan sun casino. Gambling revenue ing sisih kidul tlatah Cina wungu kanggo 21,2 milyar patacas ($2,6 milyar), data pemerintah nuduhake on Saturday. Analysts padha dikarepake wutah saka antarane 12 persen lan 16 persen.

Macau kang gambling bathi wis surged wiwit liya-setengah 2016 karo bukaan saka resorts anyar dening Las Vegas basis perusahaan ngewangi kanggo tarik rollers dhuwur lan luwih sembrono gamblers seminole hard rock hollywood gambling umur. Cina Presiden a, B Jinping kang kampanye marang nuduhake kasugihan dening pejabat umum ing 2014 wis pepe munggah stream saka VIP spenders saka ing dharatan seminole hard rock hollywood poker promosi. Analysts tetep ngati-ati ing sokongan saka bathi saka VIP pasar, nanging wis disebut ngisor kanggo slump sing wis sangsara Macau kanggo luwih saka loro taun seminole hard rock hollywood anyar poker kamar.

Pengunjung jaban rangkah sing saya ngarsane umum ing Macau kang nyoba kanggo diversify lan model ekonomi sing wis gumantung ing dharatan rollers dhuwur kanggo luwih saka dasawarsa. dan bilzerian total poker pangentukan.