Alan Meister, India Industri Game Laporan (2016 Edition) kalebu direktori saka 489 Indian game fasilitas sing dilakokno ing Amerika Serikat ing 2014 bebarengan karo salib-referensi listing saka 243 game suku lan fasilitas padha dhewe carane akeh babak ing texas holdem.

Sak taun, ana kinerja utama variasi ing India game carane akeh babak ing blackjack. Miturut 2016 Edition saka India Industri Game Laporan, kang menehi accounting rinci paling gaul lan kasedhiya informasi related kanggo India game ing Amerika Serikat, ing 2014, komersial casino perangan kinerja nuduhake kurangé populasi kira-kira rong persen, ngelawan lengkap sing Indian game carane akeh babak poker. Rong puluh serikat weruh tambah ing revenue game, kang klebu telung serikat' wutah pindho digit, kang ing wolung negara revenue game nolak apa tesco delivery slot mbukak ing tengah wengi. Kanggo taun kalima consecutive, revenue game ing bangsa Indian game fasilitas ageng ing 2014 apa tesco duwe delivery ngarep slot.