Oshi Casino wis announced loro piranti lunak anyar kekancan karo NetNet lan Microgaming sing bakal kurban liwat 600 game anyar kanggo pemain carane akeh iku s5 ing nigeria slot. Tambahan nglengkapi operator ana panyedhiya, SoftSwiss, BetSoft, Endorphina lan Amatic carane akeh san manuel casino worth. Oshi, kang iki diadegaké minangka Bitcoin tartamtu Casino ing November 2015, di dudohake nomer game panelusuran dandan sadurungé sasi iki bebarengan karo acceptance saka Fiat dhuwit ing wangun saka EUR lan minggu iki warta nggantosi milestone penting. "Nambah NetEnt lan Microgaming game kanggo Oshi game portofolio ndadekke loro saka sing paling kondhang lan sante panyedhiya Oshi pelanggan carane akeh iku s5 lite ing slot. Game saka loro NetEnt lan Microgaming sing tansah nyenengake kanggo muter lan karo kuwi mawarni-warni tema lan béda-béda, ana kang a game kanggo saben jinis saka Casino pamuter," ngandika Pangareping Technical pejabat Tom Finlayson cina lor quest casino restoran. "Ora mung ora gadhah NetEnt lan Microgaming ing papan ngedongkrak kita aturan saka game lan ngaktifake malah luwih pilihan kanggo pelanggan, iku uga tegese pelanggan sing seneng muter NetEnt lan Microgaming game saiki bisa nglakoni karo kabeh keuntungan liyane sing Oshi ndadekke cina gambling online ing filipina. Keuntungan iki kalebu bonus gedhe, pribadi rekomendasi lan tag saringan sing ngaktifake kita pelanggan kanggo nemokake persis game padha arep kanggo muter." Luwih nganyari sumerep introduksi saka Acak Bonus kang dianugerahi ndhuwur lan ngluwihi sambutan nawakake wis diwenehake dening kasino cina pasuryan mbukak poker online. Iki bisa kalebu giliran free utawa luwih cocog ing pamuter simpenan lan iki sing diputer ing basis saben dina cina pasuryan mbukak poker aturan. "Saben bonus ndadekke soko beda; apa iku dadi giliran free kanggo game tartamtu utawa sawijining utamané dhuwur simpenan cocog," Tom Finlayson ditambahake. "Tambahan kabeh acak bonus aplikasi kanggo loro Bitcoin lan Euro celengan." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.