Asian operator casino, NagaCorp Winates, wis kabaripun ditanggepi a statement kanggo refute penet sadurungé claims sing iku wis diwenehake wujud mbayar mundhak kanggo buruh ing sawijining buta NagaWorld property supaya minangka kanggo menging luwih industri tumindak paling apik ing slot alat perks.

Miturut lapuran saka Nang Asian Game lan GGRAsia, Hong Kong-kadhaptar tenan ngandika wis diwenehi karyawan ing Kamboja property gaji mundhak saka ing antarane 18% lan 30% sawise sawetara 3,000 gelaran protest on Thursday frank casino feat cassper nyovest. Buruh padha purportedly duka sing miwiti blanja saben wulan mung $150 senadyan NagaCorp bubar chalking munggah 20% swell taun-taun ing sangang sasi game reged bathi kanggo $1,29 milyar. Tampil pratelan: Nanging, NagaCorp Winates kabaripun digunakake resmi pakaryan babagan penyimpanan file kanggo wara-wara sing operasi ing NagaWorld wis 'tetep normal' sak Thursday protest lan sing 'kabeh karyawan sing melu ing ilegal serangan wis bali kanggo karya ing januari 12 tanpa mundhak blanja.' Ketok omission: GGRAsia kacarita sing ing statement saka NagaCorp uga durung sebutno apa perusahaan wis acquiesced kanggo staff panjaluk dening reinstating search union wakil Chhim Sithar. Ing NagaWorld pegawe purportedly serves minangka Presiden kanggo NagaWorld Uni lan iki dilereni soko tugas ing September kanggo dinuga nyoba kanggo ngatur kampanye kanggo bayaran sing luwih dhuwur frank casino ft asap ferg.

Tambahan seleksi: Tinimbang, pakaryan babagan penyimpanan file saka NagaCorp kacarita wis nyatakake NagaWorld kagungan a 'kuwat kekiyatan kerjo saka kira-kira 8,200 karyawan' ing Phnom Penh lan sing Kamboja property wis 'nyewo bubar babagan 1,000 trainee minangka bagéan saka anyar eksekutif trainee program' supaya 'kanggo nyedhiyani tambahan pegawe ibukutha kanggo operasi saka grup.' Legal tentrem: Nang Asian Game kacarita sing NagaCorp ditanggepi a key on Wednesday kang nyatakake yen Phnom Penh Pengadilan Kotamadya wis ditetepake impending NagaWorld protest minangka 'an ilegal serangan' lan dipunklasifikasiaken maksud apa partisipasi minangka 'kuburan offence.' Tenan salajengipun tambahan pocapan sing Phnom Penh Pengadilan of Instance saiki amarga kanggo neliti industri tumindak lan bakal njupuk 'perlu legal tumindak marang karyawan sing padha melu ing kuwi ilegal serangan kanggo nglanggar pengadilan injunction.' frank casino nampilaken cassper nyovest.