Ladbrokes wis announced persetujuan limang taun sing bakal ndeleng operator sponsor taunan Kempton Park Racecourse Natal Festival apa sampeyan kudu mbayar pajeg ing online poker winnings.
Festival iku salah siji saka acara paling gedhe ing UK racing tanggalan, pepak rong dina ing 26 lan 27 desember apa sampeyan kudu mbayar pajeg ing gambling winnings ing irlandia. Balapan bakal ganti jeneng dadi ing cahya saka anyar sponsor persetujuan, saiki nampilaken £250,000 Ladbrokes King George VI Chase, ing £130,000 Ladbrokes Natal Hurdle lan £100,00 Ladbrokes ara-Ara samun Orchid Chase dhuwit recehan free pop slot 2021. Persetujuan bakal Ladbrokes' paling pinunjul horseracing kemitraan, njupuk liwat sponsor saka saingan operator 32Red dhuwit recehan free ing buyar slot. Simon Clare, Ladbrokes Karang PR Direktur, ngandika: "Ladbrokes wis dawa lan bangga sajarah nyeponsori ndhuwur-kelas horseracing, lan kita sing pancen seneng dadi embarking ing iki anyar sponsor saka King George VI Mburu lan loro-dina Natal Festival ing Kempton Park."Ana sawetara balapan sing bisa gumunggung warisan lan prestige saka Ladbrokes King George VI Mburu lan iku tansah salah siji saka ndhuwur sepuluh totoan balapan ing taun, nggawe iku pas sampurna kanggo Ladbrokes." dhuwit recehan free pop slot casino.