Pitung puluh lima mantan pemain bal-balan profesional sing suing NFL, ngakoni iku sengojo ndhelikke efek sing mbebayani saka game-related concussions kanggo 90 taun miturut TMZ . Ing tuntutan sing diajokaké ana ing L bono de casino dosa deposito meksiko.
County Unggul Pengadilan lan diduweni dening TMZ, pemain lan garwa pratelan, "NFL sumurup minangka awal minangka ing taun 1920 kang saka efek sing mbebayani ing pamuter otak saka concussions; nanging, nganti juni 2010 padha ndhelikke kanyatan iki saka pelatih, kathok dowo, pemain lan ing umum." Miturut claims NFL bayar sinau ing taun 1994, judul "NFL Komite ing Entheng Tatu Utek Traumatik" lan diterbitake laporan ing taun 2004, concluding ana "ora ana bukti-bukti saka worsening bundhas utawa nemen kumulatif efek" saka macem-macem concussions. Tuntutan hukum claims sing iku ora nganti taun 2010 nganti NFL ngakeni kasunyatan sing concussions bisa mimpin kanggo dimensia, mundhut memori, CTE lan gejala related bono gratis dosa deposito poker.
Iku saiki ndadekake pangertèn apa NFL iki supaya cepet kanggo ngleksanakake aturan owah-owahan kanggo cocog kanggo sirah pungkasan mangsa jack diamond casino ing bossier kutha louisiana. Kabeh pemain melu ing setelan sing padha ngakoni nandhang ciloko minangka asil saka macem-macem concussions jack diamond casino nomer telpon. Perusahaan sing ndadekake helm sing pemain NFL istimewa nggunakake, Riddell, uga wis dijenengi minangka didakwa ing cocog karo jack diamond casino nomer telephone. Sampeyan kudu wonder yen NHL bisa dadi ing kanggo sing padha tuntutan hukum?Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre hollywood casino nedha awan jam prasmanan.