Online poker operator 888 Holdings wis diwenehake interaktif game produsèn lisènsi ing Pennsylvania, pamindhahan sing uga rauh introduce kapindho poker operator, kejabi PokerStars, meh taun sawise online poker pasar tindak manggon ing negara. Sing tuntutan saka Jerry Jones, pemilik saka NFL Dallas Cowboys, nalika takon bab mangsa olahraga totoan ing Texas. Kaputusan kanggo grant Interaktif Game Produsèn lisènsi dibukak opsi tartamtu kanggo perusahaan, minangka iku mlaku loro B2C sawijining poker situs web lan app lan makaryakke minangka supplier B2B saka poker lunak kanggo merek liyane, ing antarane kang WSOP.com jus garis abang rock casino.
Nanging PokerStars tetep sawijine online poker panyedhiya ing Pennsylvania munggah kanggo tanggal jus bokong casino alice springs. Senadyan tawaran, boten mawujud lan ora poker operator banjur urip jus joker mega moolah slot review. Apike, DraftKings iki mung wakil saka game simpenan babagan kanggo bakal kadhaptar. Ing ngisor iki persetujuan lisènsi, WSOP PA bisa rauh miwiti sawijining online poker operasi, ing kemitraan karo Caesars Hiburan, ing lisènsi Harrah kang Philadelphia iku craps legal ing minnesota. Bali ing januari, MGM padha katon Digital, perusahaan lunak ing blockchain papan, wis diajukake laporan kanggo Australia Senat rincian kapabilitas saka Bitcoin SV. Ing November 2019, salah siji saka kasino kang mbayar kanggo poker lisènsi, Gunung Airy, ing kemitraan karo PokerStars dibukak pisanan online poker operasi ing negara. Loro DraftKings lan FanDuel tak diwiwiti dening aturan daily olahraga fantasi (DFS) siri lan liyane, nanging DraftKings misale jek bakal narik adoh. Beras ngakoni wigati saka BSV kang dhuwur kaukur.