Asian operator casino Melco Resorts & Hiburan (MRE) weruh sawijining revenue liya-waktu mlumpat luwih saka siji-kalima minangka Macau kang VIP gamblers metu saka panggonan ndhelik. VIP turnover saklawasé tikel kanggo $3.2 b, massa tabel nyelehake munggah 26% lan slot nangani apik dening 47% paling larang casino properti ing donya. MRE kapal penggedhe sifat Macau, Kutha Impen, weruh VIP turnover munggah saklawasé siji-waktu taun-taun kanggo $12.2 b, nalika pasar massa tabel nyelehake munggah 4.4% kanggo $1.07 b. Ing Filipina, Kutha Impen Manila sante sawijining enem terus rekaman bejat-waktu, minangka revenue wungu 47% kanggo $176m nalika pangentukan mlumpat 72% kanggo $62.8 m paling larang casino suites ing donya. Ho diterangake Morpheus minangka "massive katalis kanggo miwiti iwak KOD 2.0" lan perusahaan ngarep-arep kanggo coax tambahan "50 plus" tabel game metu saka Macau pejabat kanggo property anyar. Income operasi dijupuk munggah 76% kanggo $127.4 m lan net income gained 18.5% kanggo $36.5 m paling larang poker tuku ing.
Slot nangani ngrusak tilas menang, mudhun 7% kanggo $938m, nalika non-game revenue munggah saklawasé siji-kalima kanggo $74.6 m muter video poker on-line. Nanging, properti presiden Gabe Hunterton ngandika premium massa terus tingkat wis rebounded menyang sawetara normal wiwit waktu rampung muter poker kanggo free online.