Ing FATF laporan uga disorot kasunyatan sing kasino wis ora mung tambah mbuwang ing selaras tata cara nanging uga wis dijupuk luwih langkah-langkah kanggo ngleksanakake kaenthengan tata cara sing luwih lan ndhuwur saran sing FATF wis digawe winstar casino ing oklahoma nomer telpon.

Ing statement, Burnett ngandika: "ing Saindhenging negara, minangka game wis mlebu menyang saklawasé saben ukum, nyimpen saperangan, kabeh sing yuridiksi wis dadi ngluwihi wates-weruh saka game-related kadurjanan carane lawas apa sampeyan kudu bisa kanggo pindhah menyang casino ing indiana. Burnett digawe munggah laporan dening nyatakake ing kasino ing negara wis sekseni tambah ing nomer saka jeneng kang ditambahake kanggo Tilar Wong Dhaptar, digunakake dikenal minangka Ireng Buku carane lawas apa sampeyan kudu bisa kanggo pindhah menyang casino ing florida. Elizabeth Cronan, direktur senior saka game ing AGI nyatakake industri wis tambah efforts kanggo kerjo bareng karo hukum pelaksanaane minangka padha wanted kanggo mesthekake yen ora ono siji-sijine saka kasino padha digunakake kanggo dhuwit laundering tujuan, miturut laporan ing Las Vegas Review Journal carane lawas apa sampeyan kudu bisa kanggo pindhah menyang casino ing kansas.

Financial Tumindak Tugas Pasukan (FATF), sawijining organisasi internasional sing alat efforts sing saben negara njupuk kanggo pertempuran dhuwit laundering dirilis a report ing desember 1 sing nuduhake sing kasino kabeh tengen Amerika Serikat wis ngartekno tambah nomer saka Curiga Kegiatan Lapuran, langkah saka laundering anti-dhuwit selaras nang iku kabeh casino review. FinCEN kacarita sing Curiga Kegiatan Laporan tindak munggah dening 69 persen antarane 2013 lan 2014 nang cocog tembung ing poker silang.