aming layanan tenan Sukses Naga International Holdings Ltd ngandika ing Monday pakaryan babagan penyimpanan file wis mungkasi kerjasama bisnis kontrak karo apa iku sadurunge wis kasebut pemilik saka Le Meridien Hotel, hotel bintang lima ing Ho Chi Minh City, Vietnam.n sadurungé pakaryan babagan penyimpanan file kanggo Stock Exchange Hong Kong, ing januari 11, ngandika Sukses Naga lan partner sawijining wis pinanggih "kangelan ora dikarepke" ing nggayuh perlu bisnis certificate kanggo operasi saka game elektronik bisnis mesin ing ajang, kang tenan ngandika ana "salah siji saka kahanan perintis kanggo efektifitas lan tutugan" saka sawijining Le Meridien kontrak.onday kang pakaryan babagan penyimpanan file ngandika sing "ngisor iki seri saka rembugan," kuwi pendekatan seger wis mbuktekaken angel dipahami.n 23 Maret Sukses Naga announced janjian saka eksekutif anyar.n November 14, tenan wis ngandika sawijining mundhut net kanggo fiskal page setengah, pungkasan September 30, wis narrowed kanggo HKD29.3 yuta (US$3.8 yuta), dibandhingake kanggo HKD140.3 yuta taun sadurungé. irama city casino prasmanan menu.