Sing faktor saka rolas kaping luwih gedhe tinimbang saiki olahraga totoan ing diatur olahraga buku, menehi sawetara idea saka potensial sing iki vertikal nggantosi. Sawijining industri ngawasi lan analysts Eilers & Krejcik Game lan Narus Penasehat wis mbadek sing saiki unregulated olahraga pasar bakal ndhuwur $7.4 milyar taun iki kudu olahraga gambling dadi legal. Kang maringaken ing februari 2019 iki peteng dina kanggo kita.

Kita lagi looking kanggo ngganti sing saiki," ngandika kudu olahraga gambling bakal begalan. Kang uga diterbitake "Casino Cautions" liwat Infopowa warta cukup kanggo sawetara taun kudu olahraga gambling bakal legalized. Brian ana uga akeh banget melu karo forum kita minangka "Jetset", wong iki melu minangka informal konsultan kanggo eCOGRA, ing OPA, lan ana pamuter pengacara sing dibantu kaetung aggrieved pemain karo sambungan menyang industri folks. "Iki mangsa olahraga, lan kita kudu fokus ing sing supaya kita aja njaluk ngiwa konco," ngandika Langit Totoan exec nambah fokus ing olahraga dening loro online utama olahraga totoan perusahaan – Danske Spil lan Langit Totoan – ana ing subyek saka media lapuran ing Bloomberg iki minggu, karo Langit Totoan Adam Smith arep dadi adoh minangka kanggo mrédhiksi: "Iki mangsa olahraga, lan kita kudu fokus ing sing supaya kita aja njaluk ngiwa konco."Laporan cathetan sing paling diatur olahraga buku njaba Amerika Serikat wis diwiwiti kanggo kurban totoan ing olahraga acara, lan yen anyar lan jelas 'kulit-totoan' scandals ing enom industri ana kamungkinan kanggo ngagengaken liyane angger-angger... Nanging, pengamat ngelekake sing ora kabeh sing totoan bonanza bakal pindhah – mung kira-kira $2.2 milyar bakal nemokake sawijining cara kanggo luwih tradisional totoan saluran, amarga akeh saka $7.4 milyar asalé saka umur punters wagering ing tampilan ngendi aku bisa tuku meja poker ing nyimpen. Langit Totoan kang Smith sing dicethakaké perusahaan iki devoting luwih budget marketing kanggo olahraga vertikal ing supaya kanggo nggayuh relatif lanang enom demografi sing ndadekake munggah luwih saka pasar.
Danske Spil kang darmabakti olahraga manager Kasper Nemeth sing dicethakaké perusahaan wis redesigned sawijining olahraga buku, nggawe presentation luwih ing baris karo apa video tukang game sing digunakake kanggo.