ccording kanggo laporan, karo efek saka 1 januari, 2016, saben UnionPay-aktif kertu bakal duwe anyar, taunan, awis total watesan ing jaban rangkah ATMs saka RMB100,000 (US$15,714) slot mesin ing woodbine casino.
Sadurunge sing, karo efek saka 1 oktober, 2015 nganti 31 desember, 2015 bakal ana RMB50,000-per-kertu ATM awis total watesan, iku tambahan sing dilapurake ngleboke menyang casino marina del sol. BS Pasar Asia Ltd ngandika ing cathetan ditanggepi ana sing samesthine "ana materi impact langsung" ing Macau gambling pasar, minangka "penarik awis saka ATMs ora sumber utama saka awis kanggo paling gamblers" hiburan hard rock casino atlantic city.

Iki amarga ana grafik [ATM] watesan..., [ing] dhuwur ragad transaksi, lan orane liyane cara kanggo njupuk awis kanggo gambling in Langkawi," wrote analysts Anthony Wong lan Angus Chan.ut padha ditambahake ngukur kabaripun announced dening panguwasa mainland padha kamungkinan kanggo nimbulaké "sentimen overhang" antarane konsumen Cina ing kertu UnionPay nggunakake ing umum.rokerage Sanford C. Bernstein Ltd ing Hong Kong ngandika ing cathetan ing selasa: "privasi anyar pratondo bilih China ngangap bab outflow ibukutha." Privasi anyar iku sawijining tambahan headwind kanggo Macau GGR [revenue game reged], ing tartamtu premium massa," wrote institusi analysts Vitaly Umansky, Simon Zhang lan Bo Wen, referring kanggo babagan saka pemain terkenal kanggo casino operator, lan panggonan sing awis bets ing minimums ngartekno ndhuwur 'tlatah massa' pemain. Paling premium massa pelanggan nggunakke kertu UnionPay (antara liya) kanggo ngakses awis kanggo muter kasino ing Macau input casino impen puerto varas.

Nalika akeh pelanggan duwe macem-macem kertu UnionPay, luwih gedhe premium massa pelanggan bisa nemokake akses kanggo awis liyane winates minangka asil saka anyar watesan," perantara ditambahake..