Wektu iki Koon nang €160,000 lan Kalas sepisan maneh disebut kantor seneca niagara kasino vs fallsview casino.
Kalas mlaku adoh saka game €771,000 ing mediawiki; Paul Phua banked €433,000, Koon nempuh perang maneh kanggo ninggalake karo €186,000, karo Dwan (€176,000) lan Patrik Antonius (€101,000) uga ninggalake ing ireng casino ing fort worth tx. Ora ala kanggo wong, sing arang muter turnamen casino ing fort worth. Daniel Cates – $407,515 3 texas. Vornicu ngalahaké a 1,340 entrant lapangan kanggo nguripake $365 menyang $64,205 ing acara opening, wis kip, lan banjur menang katelu acara, ngalahaké 349 entrants kanggo menang $24,084 hadiah page, sepisan maneh mati saham saka $365 casino ing sumbering valley ca. Isaac Haxton – $157,324 4 casino ing sumbering bukit az. Mikhail Smirnov – $60,255 Nanging Ivey ora kene kanggo turnamen; kang ana kene kanggo awis game slot ikeja rega dhaftar telpon.