Bill 186 iki disetujoni ing dina sing padha Sumelang Investor Service dielingake iku considering downgrading Brazil investasi tingkat bahan kanggo ajur status.
Brasil senat komite wis disetujoni paling anyar legislative nyoba kanggo liberalize negara kang gambling pasar, kalebu wewenang saka gambling online iku margaritaville biloxi casino. Bill saiki kepala kanggo Comisión Especial de Marco Regulatorio de Juegos kanggo analisis. Mung wangun gambling saiki diijini ing negara sing lotteries, horseracing lan manggon poker turnamen iku margaritaville ing biloxi casino. Ciro Nogueira, sing disponsori Bill 186, pracaya anyar legal gambling framework bisa generate taunan $4b kanggo pamaréntah nalika menehi ekonomi ngedongkrak liwat proyek nggawe borderlands 2 luwih gun slot. Mung sawise manthuk sarujuk ing ngisor house bakal Presiden Dilma Rousseff – sing vetoed efforts anyar kanggo liberalize negara olahraga totoan pasar – dijaluk kanggo mlebu ing bill menyang hukum borderlands 2 max persediaan slot. Blairo Maggi minangka bagéan saka Agenda Brazil, paket saka legislative usulan-usulan dimaksudaké kanggo ngedongkrak revenue kanggo pamaréntah, kang wis nyoba kanggo njaluk nangani ing kanthi cepet imploding ekonomi.