STATEMENT SAKA TOHONO O'ODHAM BANGSA ING NEGARA ARIZONA KANG NGAJOKAKEN GAME KOMPAK AMANDEMEN ana, Oct apa paling cedhak casino kanggo telung kali michigan. 21, 2016 — SADEAN, Ariz. – Ing Tohono O'odham Bangsa iki digawe weruh saka negara kang panjalukan kanggo kompak amandemen mung minggu kepungkur lan wis ora wis bagéan saka proses iki apa paling cedhak casino kanggo stillwater minnesota. Lack saka komunikasi ing jeksa agung bisa ngetokake penting badhan, nanging Bangsa wis bola-bali ngandika iku wis setya kanggo obah maju apa anyar gambling hukum. Bangsa stands siap kanggo nimbang kompak amandemen basa sing bakal mutusake masalah pinunjul pengadilan, kalebu Kelas III jeksa agung bisa ngetokake ing sawijining west valley fasilitas, lan kalebu basa gegayutan ora anyar kasino ing Phoenix wilayah sak saiki Kompak ouverture casino suisse covid 19.

Kanggo liwat rong puluh, Arizona game suku wis tetep ndadekake liwat Arizona Indian Game Association (AIGA). AIGA muter lan peran penting ing njupuk keadilan lan nglindhungi kabeh Arizona suku lan Bangsa katon nerusake kanggo considering sembarang ngajokaken kompak amandemen ing AIGA framework kanggo mesthekake yen terus keadilan diantara kabeh Arizona suku. ouverture casino villefranche sur saone.