ost bubar, Pak Miller ana wakil presiden senior ing Business Roundtable. Terakhir minangka association of chief eksekutif utama U. perusahaan kawangun kanggo ningkataké pro-bisnis umum privasi partai poker tangan sajarah rate.

Pak Miller nggabung Amérika Game Association ing wektu nalika industri game wis akeh loro ing ukuran lan popularitas," perdagangan lobi klompok nyatakake ing release partai poker tangan sajarah lokasi folder. Iku uga digawe referensi kanggo anyar legalisation olahraga totoan ing sawetara U partai poker tangan sajarah folder. serikat.r Miller nggantosaken Karokewith Papadopoulos, pitutur umum lan wakil presiden senior saka industri layanan ing Amérika Game Association, sing wis ditunjuk minangka interim eksekutif ngisor iki Geoff Freeman kang kaputusan kanggo langkah mudhun ing juli minangka presiden lan kepala eksekutif saka perdagangan lobi group apa sing paling wong wis menang ing casino. Akeh Amérika Game Association kang kredit, iki apik banget wektu kanggo game ing Amerika," Pak Miller ngandika ing disiapake komentar klebu ing ana kang release.e ditambahake: "Ing industri akeh, acceptance saka game minangka hiburan ide wis tau wis luwih lan kesempatan kanggo terus kanggo advance game kang agenda sing kalubèran apa paling nyata poker app. Aku semangat kanggo mimpin industri ing jaman sabanjuré." apa paling biso dipercoyo casino online.