onaco International Ltd, lan operator saka pirang-wewatesan kasino ing Asia Kidul-wétan, ngandika iku wis gained disetujoni saka tombol lender Mega Internasional Bank Komersial Co Ltd, dikenal minangka Mega Bank, ing casino tenan kang "utang kabeh kasus legal" karo pihak katelu, gegayutan Star Vegas Resort Club (digambarke), Donaco kang Kamboja casino ajang.n utang pinunjul saka USD$7.8 yuta kebayar kanggo bank iki "kacathet abang saka pisanan-diselang jumlah saka US$100 yuta, lan perusahaan iku ing trek kanggo nyusuki kabeh utang isih ing taun financial 2021," ngandika Donaco ing selasa pakaryan babagan penyimpanan file kanggo Australia Pasar ijol-Ijolan septic tank cleaning casino nsw.

Donaco iku arang banget pleased" gegayutan "nggayuh persetujuan iki, minangka perusahaan terus kanggo bisa karo Mega Bank lan mbayar mudhun utang fasilitas ing persetujuan," casino tenan ditambahake.utawa prajanjian ing Mega Bank fasilitas, minimal awis requirement wis sudo kanggo US$7.8 yuta saka AUD$20 yuta (US$15.1 yuta), Donaco ngandika senza beya casino ing inglese. Nalika kuwi ana isih efektif tutup kapentingan lan aspek utang prajanjian, assuming Donaco bakal nyusuki pungkasan pembayaran [ing] juni 2021," ngandika perusahaan.mafia Internasional dibuka manèh casino operasi ing agêng-Mei septic tank kumpa metu casino. Star Vegas wiwit "winates reopening" saka September 25 paling apik ing slot title maplestory. n September 1, Donaco ngandika ing pakaryan babagan penyimpanan file wis ngartekno narrowed sawijining fiskal taun mundhut minangka 30 juni taun iki, kanggo ndhuwur mung AUD58.9 yuta, saka AUD198.0 yuta taun sadurungé, malah sanadyan separo kapindho saka periode reporting iki kena pengaruh dening Covid-19 paling apik ing slot tbc mage. n desember 18, Donaco ngandika iku wis bali kanggo positif EBITDA (pangentukan sadurunge kapentingan, pajak, panyusutan lan amortisation) ing oktober lan November. paling apik ing slot torso osrs.