anking klompok Morgan Stanley wis suda dening bab 10 persen sawijining 2021 ngira kanggo Macau casino revenue game reged (GGR), kanggo padha karo saklawasé US$23.7 yuta.organ Stanley dikutip minangka faktor tombol ing sawijining dipunéwahi ramalan a "ora pati roso VIP" gambling babagan poker camping karo app seluler.
Ing 2021, kita nyana VIP revenue kanggo mung tekan 40 persen saka 2019 tingkat, lan malah 2022 ora bisa tekan 2019 tingkat," wrote analysts Praveen Choudhary, Gareth Leung lan Thomas Allen.organ Stanley anticipates VIP lan-massa pasar gambling revenue bakal mungguh bab 40 persen lan 80 persen saka 2019 tingkat poker camping karo paling freerolls. VIP bakal terus kanggo seret sakabèhé GGR mudhun poker camping karo ora golèk.
Nalika gedhe[ekonomi] pratondho," kalebu total financing sosial ing China, "sing nuduhake upticks.. poker machine for sale gumtree. junkets sing ninggalake lapangan," wrote Morgan Stanley poker machine for sale brisbane. Loro Suncity lan Tak Chun sing njupuk totoan ing kasino lan diversifying adoh saka murni junket bisnis," ditambahaké institusi, referring kanggo penganekaragaman dening loro saka Macau kang anjog junket merek.organ Stanley ngandika ing sawijining ana laporan, sing anyar 2021 ramalan kanggo Macau casino operator' pangentukan perusahaan sadurunge kapentingan, pajak, panyusutan lan amortisation (EBITDA), ana mudhun 10.3 persen. Iku saiki samesthine mung ing US$6.43 milyar, mungsuh US$7.16 milyar sadurunge poker machine for sale melbourne. Ing-waktu katelu 2020, expenses operasi (kalebu pajak, VIP jujul lan siji-mati bonus kuwalikan) padha mudhun 39 persen taun-taun kanggo industri," wrote analysts. Nalika sawetara saka biaya ngirim teka maneh karo volume, kita nyana anyar tetep-biaya tingkat roto kanggo dadi luwih murah tinimbang 2019, lan karo campuran dandan," ana kamungkinan kanggo dadi "nyopir EBITDA wates sing luwih dhuwur," ditambahaké Morgan Stanley tim. Kuwi dandan mimpin institusi kanggo nambah sawijining 2022 ramalan kanggo perusahaan EBITDA dening 4 persen, kanggo saklawasé US$9.97 milyar. poker machine for sale belfast.