Ana 25 januari 2019 (Malmo, united States) – Global Game kang akeh-cepet ajining diri ing online game industri wis luwih cemented sawise kang dilantik Operator saka Taun ing 2019 EGR Nordics Anugrah. Ing EGR Nordics Anugrah ngenali sukses lan inovatif game online perusahaan operasi ing wilayah Nordic apa lampu ateges ing ndhuwur mesin slot. Pakar panel hakim padha kesengsem karo Global Game kapal penggedhe account Ninja Casino lan kinerja ngalangi ing Nordics, ing ngendi iku wis thukul dadi jeneng diadegaké apa pemain figuran apa ing casino heist. Pemenang padha announced ing adiluhung upacara dianakaké ing Corinthia Hotel, St. George kang Bay, Malta.
Global Game CEO Joacim Möller ngandika: "Menang judhul Operator saka Taun ing EGR Nordics Anugrah iku cara apik kanggo kick mati 2019, lan iku wiwit apa kudu tenan macem taun kanggo Global Game apa nomer ing roulette tabel nambah munggah kanggo. "Ngene aku wong kaya kanggo congratulate tim wutuh sing duwe saben diputer bagean ing us nggayuh industri pangenalan sepisan maneh maximale inzet roulette rood zwart holland casino.
Iku wektu macem for everyone melu ing Koleksi Game lan kita wis looking ahead kanggo mbangun ing sukses iki." Kanggo informasi luwih, hubungi: Meter ing Udhara Komunikasi 131-151 Gedhe Titchfield Street, London, W1W 5BB| +44 (0) 20 3586 8266 | [email protected] Bab Global Game Global Game iku challenger ing iGaming industri, ngirimke inovatif lan game aman layanan lan operasi nomer sukses casino merek. Sawijining kapal penggedhe, Ninja Casino, di bangun ing teknologi revolusioner saéngga pemain kanggo seneng aman lan rapi casino online pengalaman tanpa musuhan saka dhowo proses registrasi maxime le forestier au casino de paris. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.