Sing tangan marang Xie ageng chip mimpin lan cemented panggonan ing Macau sajarah Piala nalika kang lembah looking [7s] [2s] gagal a pasangan saka sevens ing kabeh-ing lan nelpon mungsuh [Jd] [4s] saka Ryan. Ana bakal dina nalika Asia pungkasanipun flings mbukak iku cyber lawang, kanggo kabeh lan sundry, lan nalika iku ora iku ora bakal dadi luwih minangka liya poker kebutuhan sing akeh banget minangka pokers page supersonic kebutuhan sing akeh banget. China kang Zhenru Xie, sing ngakoni kanggo mung kang ing Macau amarga bojoné wanted kanggo muter, posting kang kapindho manggon skor sawise menang $1,451 ing £330 Deepstack acara ing Dusk Till Dawn (DTD), Nottingham cara bali ing taun 2008.
Liyane ageng lapangan crammed menyang PokerStars Manggon Macau kertu kamar minangka 808 pemain digawe total hadiah kolam saka HK$7,837,600 ing 21st reinkarnasi saka Macau Poker Piala Red Dragon Acara Utama global poker anugrah brad owen. Xie uga njupuk munggah larang banget looking Slyde Titanium desain watch sing bakal ora mangu mungkasi munggah ing eBay. "Aku wis diputer akèh ing UK, nanging iki pisanan turnamen ing Macau.
Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre global poker ala ngalahake jackpot. Saka Nottingham kanggo Macau, saiki sing cukup trip. Macau Poker Piala Red Dragon Acara Utama ndudohke ageng liyane manggon turnamen lapangan minangka China kang Zhenru Xie mantep Australia Mathew Ryan ing kepala-up tumindak ing cara kanggo HK$1,667,000 dina pituwas global poker kode bonus ora simpenan. "Aku seneng banget kanggo menang casino echtgeld kode bonus ohne einzahlung.