Game machine pamuka Internasional Game Teknologi (IGT) wis announced bukak saka sawijining anyar Ghostbusters 4D tanah basis video slot nampilaken majeng teknologi sing ngidini pemain kanggo nemu grafis telu dimensi tanpa nggunakake peripherals. Bener teknologi 3D digunakke: London-kantor pusaté IGT digunakake resmi ana release penet kanggo mbukak sing sawijining Ghostbusters 4D title exploitasi dhewe Bener teknologi 3D nalika uga kurban macem-macem klip saka 1984 gaib comedy gerakan gambar kang iku tema paling poker app kanggo ipad offline. Dikembangaké ing kemitraan karo Sony Entertainment Tergabung lan Columbia Pictures Industri Digabung, slot tambahan fitur kamera sing bakal trek pamuter kang sirah lan gerakan mripat ing supaya kanggo ngidini karakter saka film kuwi minangka Tetep Puft Marshmallow wong Lanang, Slimer lan Teror Asu materialize tengen ing ngarepe mripate paling poker app kanggo iphone.

Nggunakake driji minangka proton blaster: Minangka yen iki ora cukup, IGT ngumumaké yen Ghostbusters 4D menapa malih ngompliti agêng-online haptic teknologi kanggo ngidini aficionados' ing sawijining ruangan dansa Blaster Bonus game kanggo nggunakake driji minangka proton blaster ngrampungake karo sing digandhengake tingling sensations. Ing pamuka nyatakake yen iki padha advance bakal salajengipun ngidini saingan kanggo tarik manéka karo sing tangan ing supaya kanggo mbukak anyar ing-game isi. Pisanan miwiti ing papat kasino... IGT diterangno sing anyar sawijining Ghostbusters 4D pisanan kang digawe kasedhiya kanggo pemain ing D Las Vegas, Albuquerque kang Sandia Resort Casino lan Bear River Casino Resort lan Graton Resort Casino ing California paling poker app kanggo ipad dhuwit nyata.
Manggon ing CrystalCurve Bener 4D kabinèt: Akhire, iku dicethakaké ana sawijining inovasi paling anyar kang dirilis ing sawijining CrystalCurve Bener 4D kabinèt nampilaken 50-inch mujur-orientated ndhuwur video dhuwur-definisi layar bebarengan karo ngisor 32-inch pasangan paling poker app kanggo learning. IGT dibeberke sing iki advance uga nerangake lengkap karo multimedia swara dhingklik sing nawakake pemain kemampuan kanggo nggawe pribadhi setelan kalebu volume lan jog rame. poker totoan kabeh ing aturan.