Ing kajaba iku kanggo resor terpadu ing lawas Hellenikon Bandara ajang, perusahaan game lan gawe sing munggah hotels dhuwur-mburi, pendhudhuk, lan marina paling apik ing slot title maplestory. Aku kaya kanggo ndeleng Connecticut Suku menang Yunani usaha tenanan . Karo ekonomi ana ing mend, kapentingan ing renovating bandara area wis rejuvenated. Originally, yunani pangembang lan legislatif sought kanggo nguripake menyang tanah massive kutha park, gaweyan sing ana scuttled amarga Yunani kang woes financial ing ngisor iki global financial lan krisis utang allah Eropah. Game lisensi bakal dianugerahi ana wis samesthine kanggo bakal 30-taun ijin. Siji alesan kanggo Caesars' waning kapentingan ing nambah casino ing Yunani iku sawijining expansion internasional plans ana ing terus di kupeng Eldorado Resorts $padha 17,3 milyar takeover saka perusahaan paling apik ing slot tbc mage. Eldorado wis diwenehake expansion njaba US kamungkinan ing terus kanggo masa depan foreseeable paling apik ing slot torso osrs. Telung contenders sing berkembang ahead saka September paling apik ing slot tbc rogue.

Mohegan Game, casino lengen saka Connecticut kang Mohegan suku, wis ngandika bakal partnering karo Yunani GEK Terna kanggo dadi bagéan saka Hellenikon Bandara gaweyan frank casino feat riky rick.