NFL komisaris Roger Goodell wis nggawe percoyo awake sing fantasi olahraga ora gambling nanging lokasi Romo acara – Sands Expo, konvènsi papan Las Vegas Sands' Venetian Hotel Casino – mimpin NFL kanggo ngandhani meh 100 pemain NFL sing padha bisa dadi subyek kanggo dendo yen padha dirawuhi ora bonus simpenan poker 2021 uk. Tuntutan hukum suwung NFL saka improperly shutting mudhun fantasi bal-balan konvènsi ing Las Vegas mimpin dening Dallas Cowboys pemain Tony Romo iki judhul menyang pengadilan on Monday ora bonus simpenan poker 2021. Ayo kita refresh memori babagan tuntutan hukum iki. Miturut uga nyebut ing New Orleans wong-wong mursid' latihan camp ing juli, kang dianakaké ing Greenbrier—resor karo tamu-mung casino, uga minangka Detroit Singa' sponsor menehi hasil karo MGM Grand Detroit ragad entri kanggo poker tangan.
NFL pamuter Rob Gronkowski mbuwang partai layaran saka Miami kanggo Bahama ing februari 19-22, 2016, kang diijini pamiarso kanggo njupuk kauntungan saka lengkap Norweigan kang Kasino ing Segara. NFFC dirilis a statement ngandika padha "postponing" sing tondho acara nganti juli 2016 amarga "dadakan lan sing ora dikarepke musuh dijupuk dening NFL bab pamuter partisipasi lan sing wikan association karo gambling kanggo acara ing Las Vegas." Acara iki dipindhah menyang Los Angeles nanging NFFC ora nampa NFL kang tulisan lan dibukak tuntutan hukum ing juli ragad entri kanggo donya poker turnamen. Sing mangerténi, mungkin padha uga bakal sebutno NFL ngeculke Oakland Raiders rembugan karo Las Vegas Sands boss Sheldon Adelson kanggo kamungkinan saka tim obah kanggo Las Vegas. Romo iki mestine kanggo mimpin Nasional Fantasi bal-Balan Konvènsi (NFFC) ing Las Vegas ing juli 2015, nanging ing Liga bal-Balan Nasional (NFL) kaancam bakal punah, ing pemain NFL sing padha disetel kanggo rawuh ragad entri kanggo turnamen poker. Miturut tuntutan hukum, liga sumurup bab lokasi acara ing juni lan NFL ancaman kanggo pemain padha "bullying siasat." "NFL wis sepisan maneh akting kaya perusahaan thug," ngandika NFFC co-pitutur Michael K. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.
Kerang, "mulai kampanye kanggo meden-medeni pemain adoh saka acara iki amarga saka sawijining potensial kanggo sukses lan supaya matèni utawa kontrol sembarang bathi." Maju cepet kanggo minggu iki, nalika sumber a marang NBC Olahraga sing loro katelu bakal kepala menyang pengadilan on Monday kanggo pangrungon lan NFFC iku wus pengadilan bakal sijine Goodell ing sumpah ragad entri saka casino ing goa.