Casino Marketing Forum (CMF) 2016, njupuk panggonan 23 kanggo 25 agustus ing Kaisar Palace ing Johannesburg, Afrika Kidul, janji kanggo inspirasi lan nglengkapi casino pasar lan pemimpin anyar karo gagasan anyar lan nyedhaki kanggo marketing tantangan; lan kanggo nggampangake collaboration karo sawetara saka lawang pikiran ing lapangan. Akeh diantisipasi telung dina forum khusus sing dirancang kanggo casino profesional, fokus ing ngapikake strategi marketing lan optimalisasi tekan ing tanah adhedhasar kasino ngendi aku bisa tuku receh dilakokno slot mesin. Ing CMF bakal nyedhiyani peserta karo ing-ambane diskusi lan kawruh menyang marketing lan digital inovasi saindhenging casino marketing ing supaya kanggo tetep ahead saka kurva, lan kanggo tetep competitive. Pamicara tamu sing bakal nyediakake kaweruh lan informasi sing profesional industri kayata, Madelein-Bungah Özok (Group, General Manager: Marketing (Game), SUN INTERNASIONAL), Arjan Korstjens (Dosen, babar BLAS GAME ACADEMY, AMSTERDAM), Gary Jackson (Pangadeg lan CEO saka LOL ENTERTAINMENT GROUP, HONG KONG), lan akeh liyane ngendi aku bisa tuku mesin gambling. Ing Casino Marketing Forum, sampeyan bakal nyemplungaken ing kabeh aspèk saka game promosi, gagasan marketing, lan paling anyar digital inovasi lan maju sing ndhukung casino marketing gol, kalebu: • Learning bab premier marketing lan teknologi pemahaman, inovasi anyar lan donya nyata sastranegara kalebu: • Presentations dening ing paling apik lan paling padhang ing industri • Interaktif acara format karo khusus sing dirancang mau kanggo nggampangake daya obrolan • Nggawe sambungan kuat ing sawetara banget networking mau • Ing-ambane workshop dina kanggo mesthekake rinci learning Karo iki uga dirancang forum, kawruh bebarengan pirsawan bakal dikunci liwat Speaker mau, Es panjebol, diskusi Panel, Donya Café, Tantangan ora pati Cetho session, uga minangka dina kebak pelatihan – kabeh fokus ing ngasilaken marketing inovatif gagasan lan saéngga pirsawan kanggo melu ing obrolan, kanggo ngrembug lan nuduhake tantangan dhewe.
Ana uga bakal dadi pilihan kanggo misahake workshop pesenan, kang bakal ngidini liyane ing-ambane fokus ing topik penting sing paling cedhak slot canyon kanggo sedona. Pelatihan iki kalebu; Trek Cepet kanggo Marketing Digital lan Nggawe Amba Data Konsumen ing Game Master kelas sing paling cedhak slot canyon kanggo salt lake city.

We look nerusake kanggo ningali ing CMF 2016! Kanggo informasi luwih lengkap ing Casino Marketing Forum 2016, visit: www.casinomarketingforum.com KANGGO INFORMASI LUWIH KONTAK: Lou-Mari Burnett, Sosial Media Manager: Eventus-Internasional P: +27 82 907 5858 E: [email protected] Eventus Internasional Winates Suite 1104, Crawford Omah 70 Ratu Dalan Tengah, Hong Kong BAB EVENTUS-INTERNASIONAL Eventus-Internasional sawijining acara global prodhuksi perusahaan sing spesialisasi ing game konferensi lan pameran. Adhedhasar ing Hong Kong lan Afrika Kidul, kita bangga kangge kita sesambetan ing kang disambungake menyang piranti lunak sing paling apik lan teknologi perusahaan, pemilik lan operator, game lan panyedhiya platform, pembayaran panyedhiya solusi, aturan, pengacara ing game sektor. Kita nyambung bisnis kanggo netepake kontak anyar lan tawaran liwat kita fokus isi mimpin acara lan dinamis pameran sing paling cedhak nyata casino kanggo nyc. Visit kita ing: www.eventus-international.com utawa email [email protected] Nyambung karo kita ing media sosial: Twitter: @EventusInt LinkedIn: Eventus International LTD MBESUK ACARA: 4 Taunan Amba Afrika Game Summit 24 – 26 oktober 2016 Cape Town, South Africa Fantasi Olahraga Expo Asia 1 – 2 desember 2016 Hong Kong, China Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre sing paling cedhak slot canyons kanggo slc.