acau casino investor Sukses Semesta Group Ltd ngandika iku ngarepake kanggo ngrekam nggabungake mundhut sawise tax saka operasi terus kanggo taun rampung tanggal 31 desember, 2015 moby restaurant casino del sol. Sing bandingke kanggo mediawiki sawise tax saka kira-kira HKD73.5 yuta (US$9,4 yuta) direkam ing 2014, tenan ngandika ing pakaryan babagan penyimpanan file kanggo Stock Exchange Hong Kong on Monday.ased ing sawijining unaudited nggabungake manajemen akun kanggo 11 sasi November 30, Sukses Semesta ngandika iku wis direkam "lan unaudited nggabungake mundhut sawise tax saka operasi terus" dibandhingake kanggo mediawiki ing sadurungé taun wektu.ata saka China Ministry of Finance nuduhake yen dodolan digabungake saka dharatan China kang loro sah lotre sistem – lottery kesejahteraan lan olahraga lotre – ing page 11 months pungkasan taun gunggungipun RMB333.8 milyar (US$50.7 milyar), taun-taun nyuda saka 3,6 persen. moby kang restaurant ing casino del sol.