Ing taun anyar kurang saka minggu lawas, nanging UK online gambling operator sing wis ing gawe anyar peraturan sergap rega saka infinix wigati 5 ing slot. On Friday, Komisi Gambling UK (UKGC) dikirim kabar nuduhake yen iku wis "dipunwiwiti penyelidikan menyang 17 online operator, lan ngelingi apa lima iki mbutuhake lisensi review." Ing UKGC nolak kanggo ngenali salah siji 17 operator diselidiki utawa lima sing bisa ngadhepi lisensi review. Pengatur durung ngomong sing penyelidikan mèlu ing "alam serius temonan kita" saka UKGC kang tematik review online sektor kang "pendekatan kanggo laundering anti-dhuwit lan tanggung jawab sosial." Ing UKGC uga diterbitake huruf ngandika iku dikirim menyang kabeh UK online casino idin instructing wong-wong mau kanggo review dhewe pangolahan kanggo "customer interaksi lan laundering anti-dhuwit." Huruf ndadekake iku kosong sing failings dikenali dening UKGC kang review "wis wungu uneg-uneg pinunjul bab efektifitas saka Casino sektor manajemen lan kaenthengan saka risiko lisènsi dislametaké." Khusus, UKGC ngaku wis ketemu "lack saka bukti-bukti sing lagi aktif ngawasi akun customer" lan iki lack saka manungsa waé giat banget biasane tegese sing "loro-laundering dhuwit lan/utawa [tanggung jawab sosial] masalah pindhah unreported." Sawetara operator' Dhuwit Laundering Reporting Perwira (MLRO) sing ngaku duwe pengalaman industri padha ketemu wis "ora formal AML saringan" lan padha "tukang kanggo nyedhiyani cocok penjelasan minangka kanggo apa ngebentuk laundering dhuwit." Akeh iki MLROs uga ambruk cendhak saka responsibilities gegayutan Curiga Kegiatan Laporan (SARs), kalebu nyediakake alexa boten cecek ing SARs, lan ateges nambani pakaryan babagan penyimpanan file saka SAR minangka pungkasan saka operator tanggung jawab, "minangka gantos kanggo operator janji luwih meningkat amarga rajin lan kang luwih penasaran" babagan pelanggan sing rega saka infinix wigati 7 ing slot. Sawetara idin padha ketemu merata kepingin ing ngawasi kegiatan customer kanggo ndeteksi masalah gambling prilaku. Ing UKGC ngandika iku dikenali "akeh" kedadean kang kegiatan customer kudu dijaluk customer interaksi, durung ana bukti-bukti sing operator njupuk tindakan wae.

UKGC CEO Sarah Harrison nyatet sing gambling online nyumbang kanggo siji-pihak saka UK revenue pasar, lan sing pengatur bakal njaga "fokus cetha" ing online sektor. Ing UKGC wis dielingake online operator sing ana sharpening pelaksanaane sawijining lading lan Harrison ngandika ana sing pengatur bakal dadi "gampang nglokro ing ngowahi sing sesanti dados kasunyatan." Pungkasan taun weruh UKGC dole metu unprecedented nomer enem - lan pitu-tokoh dendo marang sawijining online idin, kalebu rekaman £7.8 m paukuman marang 888 Holdings kanggo mboten saguh kanggo nglindhungi ewu pelanggan sing ngene poto-tilar saka 888 rega saka infinix wigati 6 ing slot. Yen iki minggu pisanan sembarang pratondo, UK online idin pasuryan malah bumpier kulo ing 2018. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre rega saka infinix wigati 5 pro ing slot.