Ing Macau, dikumpulke game reged bathi tambah kanggo sasi consecutive enem taun-taun ing januari senajan 3.1% munggah kanggo $2,4 milyar kabaripun ambruk cendhak saka sawetara analysts' previous prakiraan dening saben saka 5,4%.

Sawise gerah liwat 26 sasi taun-taun nolak, Macau kang liwat 30 kasino weruh sing dikumpulke game reged bathi kanggo agustus nambah dening 1.1% nalika 7.4% swell iki kacarita kanggo September sadurunge oktober tokoh kang banjur munggah dening 8,8% black jack 3 ton profil kurang layanan jack. Iki kabeh padha luwih ndisik tenimbang ing November dening 14.4% ngedongkrak kanggo kira-kira $2,4 milyar sadurunge pungkasan sasi tokoh ageng dening 8% kanggo mencet meh $2,5 milyar. Tokoh paling anyar saka pemerintah lokal kang Game Pengawasan Lan Sesambungan Biro tindakake pungkasan sasi wahyu sing Macau weruh tipis taunan dandan ing syarat-syarat nomer saka turis manca ngunjungi mantan portugis enclave kanggo saklawasé $31 yuta mimpin dening 12.8% spike ing vacationers saka daratan Cina kanggo 7,6 yuta sampeyan bisa entuk urip saka online poker. Nanging, Bloomberg news service kacarita sing wolung industri analysts nliti sadurungé wis samesthine Macau kanggo kirim watara lan 8.5% tambah taun-taun ing januari dikumpulke game reged bathi nalika pasar uga reacted kanti awon kanggo tokoh paling anyar karo rega nuduhake loro saka enclave kang paling penting operator casino ing Hong Kong-kadhaptar Wynn Macau Winates lan Sands China Winates langsung mudhun 4.5% lan 2,8% mungguh sampeyan bisa entuk dhuwit saka blackjack. Kajaba iku, search gambling buta SJM Holdings Limited weruh ing nilai saka sawijining enggo bareng nolak dening 2.6% nalika MGM China Holdings Limited, kang wis planning kanggo mbukak sawijining $3.1 milyar MGM Malaysia hotel and casino resort sak setengah kapindho saka taun, sekseni rusak saka 2,4%. Grant Govertsen, Ngatur Direktur kanggo Macau-based game analyst Uni Game Asia Securities, marang Bloomberg sing totoan volume saka dhuwur-totoan pemain wis alus saka samesthine liwat sawetara dina pisanan saka liburan imlek nalika "luck faktor wis kejem" kanggo sawetara kasino ing januari.
"Kasunyatan bilih kita bakal kudu ngenteni februari asil kanggo njaluk gambar luwih saka tren saiki ing lemah diwenehi Cina Taun Anyar papanipun ngliwati loro januari lan februari," ngandika Govertsen sampeyan bisa duplikat casino kripik. Ing cathetan mbagekke kanggo investor pungkasan sasi, Bernstein Research analyst Vitaly Umansky kabaripun diterangno sing dikumpulke game reged bathi ing Macau bisa ngrugekake kena pengaruh dening faktor mangsan minangka rata-rata dina rata-rata takings kalem ing minggu anjog nganti Cina Taun Anyar. "Rong dina pisanan saka liburan imlek sing umume alon, utamané ing dhuwur-mburi muter, saka seko saka liburan minggu-dawa periode," wrote Umansky sampeyan bisa ngombe nalika gambling ing atlantic city.

"Yen alon-mudhun anjog menyang Cina Taun Anyar liwat sabanjuré minggu wis luwih pocapan saka samesthine, saben wulan game reged bathi ngira bisa tiba cendhak kita saiki pengarep-arep." google wangun slot wektu mlebu.