Hallaert iki wagol wis teka supaya cedhak lan durung ilang acara, nanging seneng wis pungkasanipun entuk menang ing Acara #23 seni kelas 4 slot motor. Sawise final tabel whittled mudhun kanggo mung rong pemain, Hallaert lan Urbanovich bakal duwe kanggo adipati metu kanggo ndeleng sing bakal entuk judhul menang seni goedgekeurd slot kelas 3. Salah siji saka ing pungkasan acara ing jadwal kanggo Australia mayuta-Yuta iki AU$1,150 Ora-Watesan Hold ' em Dijupuk Jam turnamen 360 lounge casino nova scotia.
Urbanovich tukang kanggo njaluk kepungkur Hallaert, sing bakal pungkasanipun ngamanake menang, entuk kang kawitan tau Australia mayuta-Yuta judhul 36 slot motor tumpukan data. Taun iki, 27 pemain bakal cashing metu sak turnamen, karo everyone vying kanggo titik ndhuwur rampung 360 casino bonus ohne einzahlung. Menang iki mesthi olèh dening pro minangka wus rampung ing liya panggonan sak Acara #20, A$2,500 Ora-Watesan Hold ' em Enem Max Dijupuk Jam acara, narrowly ilang metu ing judhul menang. Ing poker acara iki sukses gedhe ing 2018, gadhah katon 48% tambah nalika mbandingaken total nomer entri saka taun pungkasan apa wektu ora casino mbukak sesuk.