Cameron lan Tyler Winklevoss uga paling dikenal kanggo slapping tuntutan hukum ing Facebook pangadeg Mark Zuckerberg kanggo dinuga nyolong idea saka situs media sosial, nanging saiki kembar sing nggawe ombak ing beda papan: digital itungan. Minangka salah siji saka luwih teguh penasehat ukum saka Bitcoin, ing Winklevoss kembar kapentingan ing digital itungan ora persis warta lawas. Nanging padha wis dijupuk sing kapentingan sing padha kanggo kabeh tingkat anyar sawise pakaryan babagan penyimpanan file dateng statement pendhaftaran (maca: kene) karo Securities and Exchange Commission sadurungé iki minggu. Miturut Bisnis Insider, mentas diajukake "Winklevoss Bitcoin Dateng" iki digawe kanggo nyedhiyani cahya kanggo komoditas para panuku kanggo Bitcoin, operasi kaya dana investasi sing bisa perdagangan kaya saham. "Dateng ngemu "Bitcoins," digital komoditas adhedhasar mbukak sumber cryptographic protokol sing ana ing online, mburi-user-kanggo-mburi-pengguna jaringan hosting umum transaksi ledger, dikenal minangka "Blockchain," lan kode sumber cacahe basis kanggo lan algoritma cryptographic protokol governing ditokake saka lan transaksi ing Bitcoins," key ngandika apa wektu ora casino mbukak sesuk. Minangka kanggo adil konco kembar' kaputusan kanggo file dateng statement pendhaftaran, ing Winklevoss Bitcoin Dateng iki diajukake kanggo ngidini enggo bareng dianakaké kanggo nggambarake kinerja Campuran Bitcoin Rega saka Bitcoins, saéngga potensial investor kesempatan kanggo gain cahya kanggo Bitcoins ing biaya-efektif lan trep cara tanpa gadhah kanggo njupuk ing sembarang, utawa ing paling tithik, risiko kredit. Lan ing kasus ana pemahaman sing Winklevoss kembar sing mung jumping menyang Bitcoin bandwagon, loro Cameron lan Tyler wis bener wis ageng panyengkuyung saka digital itungan, kang wis katon sawijining popularitas mundhak ing sawetara sasi kepungkur ing kekuatan saka tambah ide cahya, uga minangka acceptance akeh Bitcoin kang legitimasi apa wektu ora casino mbukak dina iki. Iku wis kacarita sing kembar dhewe 1 persen saka Bitcoins ditambang kanggo tanggal lan padha lagi tumindak anyar menyang ngapikake digital itungan profil wis ora musna unnoticed, malah kalebu pendanaan wiji acara pungkasan Mei kanggo BitInstant sing wungu $1.5 yuta apa wektu ora casino mbukak ing pine bluff arkansas. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre apa wektu ora casino mbukak near me.