acau game buruh klompok aktivis Cloee Chao Sao Fong (digambarke centre) bakal mimpin pemilu tiket kanggo mbesuk Legislative Assembly Pemilu carane aku bisa nandur modal ing olahraga gambling.

Dheweke tiket fitur saperangan liyane casino buruh mungguh goleki wong langsung kapilih legislator jog.lection dina bakal Sunday, September 12, miturut kutha kang Pilihan Affairs Komisi carane aku bisa nambah sandi gambling luck. Biasane, calon tutup tiket wis paling apik kasempatan saka menang jog, yen tiket bisa dhewe garner cekap bagean saka votes kasedhiya. Dheweke ngadeg gagal ing 2017 pemilu.s Chao, dikenal kanggo umum kanggo judhul Anyar Game Macau Staff Hak Association, diajukake on Monday kanggo Pilihan Affairs Komisi ing dhaftar calon kanggo dheweke tiket, lan sawijining pilihan platform online casino per telefonrechnung bezahlen. Wolung calon – kalebu dheweke – bakal mbukak ing tiket kanggo "pengacara casino buruh' hak-hak lan paedahing kawruh", dheweke ngandika kanggo media lokal ing wektu dheweke klompok nyerahke liwat sawijining dhaftar kanggo panguwasa.

Kita ngarep-arep sing kita bisa menang ing paling siji [langsung kapilih] jog ing majelis," ngandika Ms Chao. Game concessions sing expiring [ing 2022] lan kahanan iki kaleres karo Covid-19 pandemi.
Supaya kita padha sumelang sing.. online casino philippines job hiring. dikarepake kanggo staff casino bakal dwindle.. online casino per lastschrift einzahlung. lan [sing] nalika game concessions' hak-hak sing dibalèni unggah manèh, casino perusahaan bakal ngupaya kanggo cut nomer staff," ngandika Ms Chao.s Chao marang media lokal sing dheweke pemilu tiket bakal ngadeg ing platform saka: mbelo search buruh' prospek employment; nganjuraken keuntungan luwih kanggo casino shift buruh; lan meksa nindakake perkara kanggo trade union hukum ing kutha online casino per sms bezahlen.

Platform padha apa tiket karo dheweke minangka calon ana ing 2017 pemilu.s Chao wis penting ing taun anyar ing lobbying kutha kang pemerintah ing pegawe musuhan kedadean antarane casino karyawan lan kutha kang casino operator.acau ora duwe trade union hukum kanggo ngidini bebarengan rembugan dening buruh kelompok ing atas saka buruh, nanging lobbying saka pemerintah dening Ms Chao kang group lan liya-liyane, wis kerep buktiaken efektif ing sasi ing mengaruhi casino-operator buruh laku..