Jerman online gambling operator Mybet wis ngumumaké tujuané kanggo file kanggo insolvency sawise mboten saguh kanggo teka kanggo istilah karo bakal-bakal financial juruwilujeng.

Selasa, Mybet ditanggepi a statement nuduhake yen sawijining papan direktur iki nyepakaké aplikasi kanggo mbukak insolvency tindakan sawise wuwus karo investor strategis gagal kanggo gawé persetujuan apa wektu ora casino mbukak ing pine bluff arkansas. Perusahaan ngarepake kanggo file sawijining aplikasi on Friday apa wektu ora casino mbukak near me.
Ing juli, Mybet announced sing ngrancang kanggo ngedol sawijining customer-madhep online gambling operasi kanggo haijulikani investor strategis supaya perusahaan bisa fokus ing bisnis B2B. Mybet ngandika ana sing iki wuwus wis "ditutup" amarga "kahanan nyetel dening investor kang ora bisa kawujud." Ditambahake meksa teka sawise Frankfurt am Main II Tax Kantor ditolak Mybet aplikasi kanggo sawetoro wektu penundaan utawa tetep pelaksanaane diajukake dening klompok Malta basis offshoot Pribadi ijol-Ijolan Internasional.
Larangan saka aplikasi iki kiwa Mybet karo €4m ing olahraga totoan pajak ing tunggakan, kewajiban sing kiwa perusahaan madhep "caket illiquidity." Demise saka Mybet kang paling anyar investor diskusi mèlu padha woro-woro ing juni, nalika perusahaan announced sing wis curtailed rembugan karo haijulikani katelu amarga "beda pendapat bab implementasine saka strategis lan operasional ing collaboration online sektor." Ing April, Mybet telat release saka financial statements kanggo 2017 lan diundur tanggal taunan sawijining patemon umum. Perusahaan sadurunge wis suda sawijining 2017 prakiraan amarga "telat pinanggih ing bisnis online ing perusahaan pasar inti, Yunani lan Ghana." Paling anyar Mybet laporan financial teka pungkasan nopember, nalika perusahaan dituduhake sing sawijining revenue liwat sangang sasi page saka 2017 wis tiba 28.2% kanggo €24.9 m. Ing olahraga totoan babagan ambruk 17% ing taun-taun kanggo €17.8 m nalika casino revenue ambruk dening luwih saka setengah kanggo €5.4 m, kang perusahaan disalahake ing watesan saka sawijining Yunani-madhep situs gator emas casino belle wungu la. Ing januari, Mybet sementara ilang sawijining kemampuan kanggo kurban pelanggan manggon casino aturan sawise supplier Novomatic Grup metu Jerman casino online pasar gato hidraulico blackjack 2 toneladas. Mybet ngandika ing April sing ekonomi efek saka lack iki manggon casino produk wis "banget kurang." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.