Nalika PGA mutusaké sing padha ngene situate ing Piala Ryder ing Wales padha bisa ora menehi cuaca akeh panginten gator emas casino belle wungu la.
Celtic Manor, ajang saka turnamen taun iki, dumunung ing mikro iklim sabanjuré kanggo Bristol Saluran lan mulane, malah ing nicer kaping taun, subyek kanggo arang banget awake kondisi cuaca – aken piyambak yen iku njupuk panggonan ing autumnal sasi oktober gato hidraulico blackjack 2 toneladas. Iku unik kahanan sing loro-taunan acara wis ngetik dina kang kaping papat, lan bookmaker meh minangka lawas minangka piala dhewe sing seneng banget memang sing iku mbalek liwat menyang ana ngukur lawang ngisor karo slot dipping piranti. William Hill wis mbadek sing watara £50m bakal gambled ing tawuran antarane AS lan Eropah, lan sampeyan bisa mbayangno sing mung bab apa-apa bisa wis gamble marang, kalebu mungkin aturan anyar rintangan ing sabanjure game operator kanggo nyoba ambush marketing ing course apa tansah pamisah ing blackjack. Hills wis lining munggah trip kanggo John Cleese kanggo South Wales ing supaya kanggo ningkataké produk sing, nanging iku ora panginten sarangsurowo sidekick Manuel bakal ngadeg munggah uga kanggo negara kang cuaca apa kanggo nang ing poker liyane saka dhuwit. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.