Mbesuk ES Afrika konferensi menehi peserta kasempatan kanggo ndeleng gambar amba ing syarat-syarat saka ngendi bawana kang industri game tumuju best online poker sites for free. Iku bakal dianakaké ing oktober 24-25, ing Langkawi Convention Centre ing Afrika Kidul best online poker sites for friends.

"Acara kanggo lan pemain tombol ing industri, ES Afrika nggabungke account kaunggulan saka ES karo wirausaha roh kang nemtokake Afrika," miturut organizer Clarion Game casino ing spring hill tn. Clarion Game bilih advanceAFRICA bagean saka acara "ndadekake wektu kanggo kualitas brainstorming ing carane mangsa saka pasar Afrika bisa shaped kanggo ngidini kanggo sustainable wutah saka industri." Miwiti mati advanceAFRICA punika diskusi 'Ngendi kita lan ing ngendi kita arep dadi: 5 taun rencana kanggo Afrika angger-angger.' Ngandika kanggo dadi paling gambling diatur pasar ing wilayah, Afrika Kidul iku panggonan kang sampurna kanggo nemokake carane peraturan malang wis samesthine kanggo owah-owahan casino ing st. augustine florida. Liyane diskusi bakal fokus ing 'Apa ing Eropah operator perlu kanggo ngerti nalika ngetik pasar Afrika.' Angger-angger sapisan liyane topik ing pirembagan, 'Tetep angger-angger saiki: Tetep ing ndhuwur teknologi kamajuan.' Pungkasan dina pisanan sing rembugan ing 'Nglindhungi integritas search liga' lan 'Sustainable startups: Carane kanggo posisi dhewe kanggo disualekno.' Ing dina kapindho mbukak karo dipikir ing 'Harnessing wirausaha Afrika roh.' Mengko ing dina, industri wis dipun sinaoni ing cahya saka Perserikatan bangsa-Bangsa Global Kompak, kang nyengkuyung perusahaan sokongan casino ing spring lake nc. Sabanjure pirembagan tawaran karo nggunakake blockchain teknologi ing Afrika, karo pitakonan: Punika blockchain "ngimpi pipo utawa ngimpi kayektenan?" Pungkasan advanceAFRICA pirembagan ing 'Nggunakake ekonomi impact saka angger-angger kanggo ngedongkrak persepsi umum saka gambling.' Antarane kacathet pamicara nekani sing Sense4Gaming Principal Konsultan lan Pemilik Robert Brassai; Alderney eGambling Eksekutif Susan O ' Leary; Paystack co-pangadeg lan CEO Shola Akinlade; Singing Nang Afrika Selatan co-pangadeg lan Ngatur Direktur Tyrone Dobbin; Pusat International kanggo Game angger-Angger UNLV Direktur Eksekutif André Wilsenach; Ghana Game Komisi mantan ketua H casino ing spring hill tennessee. Ali; lan Chalkline Olahraga Kepala iGaming lan Pasar Afrika Jason Foster. Sampeyan bisa ndhaftar saiki ing ES Afrika situs web iki kostet der eintritt ins casino. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.