Iku wis dawa dalan kanggo Amerika sing duwe dhuwit lungguh ing Lengkap Ngiringake Poker akun sampeyan bisa duplikat casino kripik.

"Onus saiki ing GCG kanggo ngirimake dana kanggo pemain sampeyan bisa ngombe nalika gambling ing atlantic city. Sawise Black Friday indictments April 15, 2011, Lengkap Ngiringake Poker gagal kanggo bali saldo pinunjul kanggo pemain Amérika (ing kontras kanggo PokerStars, kang bisa kanggo bali dana kuwi meh langsung), lan pungkasanipun mati mengko taun sing padha. Aku ora ngerti sing pembayaran proses lan iku banget uga bisa dadi dina, ora minggu." Ing mbayar maneh saka pemain Amérika bakal mungkasi telung taun saga kang mantan Lengkap Ngiringake Poker pelanggan wis sing saldo akun lungguh beku lan ing negara limbo. "Ing DoJ wes di prikso lan disetujoni claims sing diklumpukake dening GCG," Pappas ngandika ing thread ing topic ing twoplustwo.com poker forum google wangun slot wektu mlebu. Sing rawuh sawise Departemen Kehakiman rampung audit saka pamuter pandonga sing wis diproses dening GCG, lan nggantosi bab $82 yuta ing dana sing bisa bali menyang Amérika pemain sakcepete google formulir mlebu sheet wektu slot. Sing persetujuan weruh PokerStars njupuk ing tanggung jawab saka repaying Lengkap Ngiringake anggota saka sak donya, nanging ngiwa mbayar maneh saka Amerika kanggo Departemen Kehakiman. Mengko, PokerStars bakal tuku Lengkap Ngiringake Poker minangka bagéan saka hasil karo U google wangun tandha munggah slot. Ing sisih suntingan masalah, Pappas bilih ana sawetara claims – sanadyan ora nomer pinunjul – sing padha diajukake salah utawa tetep pepak kewadin casino sault sainte marie. Sing ora ateges sing kabeh remissions proses wis arep kanggo pindhah tanpa alangan kewadin casino sault sainte marie michigan. Miturut Yohanes Pappas – direktur eksekutif saka Poker Pemain Aliansi – Departemen Kehakiman wis disetujoni kira-kira 30,000 claims digawe liwat Garden City Group (GCG) kanggo bali saka dana saka Ngiringake Lengkap Poker akun.