Australia lunak casino studio Amba Wektu Game sing sinonim karo pembuangan saka online slot thanks kanggo sing Megaways game mekanik lan game kanggo kalebu Bonanza Megaways, wis diangkat Mangsa Anthem kanggo aktifake jero pamuter tindak tanduk pangerten ing sawijining sangat populer portofolio saka game judhul slot mesin koma 6 usate. Mangsa Lagu sing dianggep minangka pimpinan pasar ing game ilmu data lan pisanan kasedhiya ing Santai platform Game, BTG bakal akses Anthemetrics slot mesin perusahaan ing afrika kidul. Anthemetrics kang Mangsa Anthem Game Ilmu Data platform apa ora prabu. Anthemetrics menehi pamuter tindak tanduk modelling lan interaktif gambaran ing game, ngiro-iro kinerja lan ngenali optimization kesempatan sing bakal entuk manfaat Santai Game operator partners lan pemain sing lan ace ateges ing poker. Karo muter-tingkat data ing sawijining inti, Anthemetrics menehi BTG karo kemampuan kanggo njelasno lan ngoptimalake pengalaman game ing game sawijining apa ora king nindakake ing blackjack. Ngomentari ing kemitraan karo Mangsa Anthem, Nik Robinson, CEO, Wektu Amba Game ngandika: "Leveraging data sing diwenehake dening Mangsa Anthem lan nglamar sing kanggo kita game, bisa dadi ageng milestone kanggo BTG, nyediakake kita karo kesempatan kanggo terus optimalisasi kita inovatif slot." "Iki langkah pisanan ing penting kemitraan sing nawakake macem-macem kesempatan wutah sing bakal entuk manfaat kita pelanggan lan pemain sing." Leigh Nissim, CEO lan Ngedegaken saka Mangsa Anthem ngandika: "Amba Wektu Game wis mesthi wis pimpinan ing industri kita lan sawijining prasetya kanggo Game Ilmu Data lan pamuter wong, pangayoman lan optimization macem." "Salawasé kita miwiti karo pemain-tingkat kaweruh ing penting BTG distribusi partner kaya Santai Game, aku manteb ing ati sing ana bakal macem-macem kesempatan kanggo kita bisa bebarengan tengen kabeh BTG portofolio ing mangsa." apa ora baris ateges ing gambling.