lthough casino hebat Lawrence Ho Yau paru-Paru saka Melco Resorts lan Hiburan Ltd anticipates total biaya saka Jepang casino resort kanggo dadi luwih saka US$10 milyar, kang dhewe tenan bisa mung dibutuhake kanggo golek setengah saka sing, disaranake klompok kepala financial officer Geoffrey Davis ing nutup panel ing Jepang Game Congress 2019 on Friday.r Davis (digambarke kapindho kiwa) – sing uga eksekutif lan wakil direktur Melco Resorts lan Hiburan Jepang Ltd – ngandika iku ana kamungkinan Melco Resorts badhe nglampahi "dollar-kanggo-dollar" karo partner lokal; karo total biaya project kamungkinan kanggo dadi 50 persen usaha lan 50 persen utang.sawetara analysts investment panutup Jepang komersial nyata estate pasar wis nyatet sing kanggo sawetara dekade, ing tantangan kanggo Jepang perusahaan wis ora carane kanggo nyilih dhuwit, nanging carane kanggo nemokake efektif ngasilaken investasi ing ibukutha padha wis nambah apa ora king ateges ing blackjack. North American model bisnis wis biasane kanggo aplikasi leveraging – nggunakake wong liya kang dhuwit kanggo mbangun proyèk komersial, lan banjur mbayar maneh biaya ibukutha liwat wektu.r Davis ana respon kanggo pitakonan bab bisa divisi saka biaya antarane jaban rangkah lan partners lokal ing Jepang casino resort – diarani ing pasar minangka resor terpadu utawa "IR"; lan babagan utang kanggo usaha pendanaan.ut panjenenganipun ditambahake: "Melco banget fleksibel babagan carane kanggo mindhah maju lan 50-50 soko kita mesthi bisa manggon karo." iku rowange Chris Gordon wis sadurungé marang konferensi sing Wynn Resorts' Jepang property bakal ing tentrem biaya luwih saka US$4.4 milyar Wynn Palace ing Macau.r Billings ngandika: "bank-bank lokal [Jepang] sing kita tak melu karo supaya adoh wis luar biasa mbukak-minded lan pemikir bab financing apa ora joker nindakake ing blackjack. Aku ora mikir sampeyan bakal weruh mbok menawa kajaba saka sawetara murah-tingkat tranches saka utang, mbiayai internasional..." apa Machida (katelu tengen), presiden Hard Rock Jepang, search unit saka U. casino klompok Hard Rock Internasional, marang ing panel bab urut saka ibukutha sah samesthine kanggo rencana kuwi: "Kita wis cetha banget bab kasunyatan sing kita lagi mung nggayuh Hokkaido minangka regional IR. Ana kita mbokmenawa looking ing bab US$3 milyar US$4 milyar worth investasi." ow sing andum kabegjan, "gumantung ing ukuran lan uga partners," kang ditambahake.e ngandika: "aku mikir partners, utamané ing [calon] Jepang partners, uga lack kapercayan kanggo mega-bank-bank... apa ora pindho utawa pamisah ateges ing blackjack.
Lan sawetara reassurances [are needed] bab kredit kanggo [kuwi] kemitraan." r Machida ditambahake: "Hard Rock bangga duwe kredit ratings saka telung agensi apa ora pindho utawa apa-apa tegese ing gambling. Dadi saka perspektif, ing bagean utang lan usaha bagean [jeksa agung bisa ngetokake] dadi luwih gampang." ario Kontomerkos (page tengen), presiden lan eksekutif saka Amerika Serikat basis suku operator casino Mohegan Game lan Hiburan, ana uga ing nutup panel.punika klompok wis nggayuh casino project ing Korea Kidul lan uga suitor kanggo Jepang regional lisensi.e nyatakake karo gati kanggo babagan sakabèhé pendanaan kontribusi saka manca operator casino mungsuh Japanese search partner: "Iku gumantung ing sawetara faktor.
Siji kanggo apa ombone partners lokal arep kanggo melu ing peraturan lan lisènsi proses." apan wis gendero ekstensif peraturan lisènsi lan kahanan kanggo menehi lisensi; faktor kamungkinan ing piyambak kanggo nindakake wujud biaya kanggo investor..