Saluran Pulo Lotre wis dadi pisanan pamaréntah lotre ing Eropah kanggo introduce anyar elektronik cepet tiket (EIT) sistem william hill casino klub promo code pelanggan sing wis ana.

Kawangun saka panggabungan Guernsey lan Jersey lotteries ing taun 1975, Saluran Pulo mlayu ing tradisional tarik basis nganti januari 2004 nalika kertu ngeruk Lotre diganti ndudohke william hill casino klub ora simpenan. Hadiah sawetara saka free kertu ngeruk kanggo £20,000 national kepala munggah poker juara pemenang. Saluran Pulo Lotre wis digawe persetujuan karo Ngelmu Game tambahan, Global Tarik, kanggo miwiti anyar elektronik cepet tiket (EIT) sistem saindhenging Jersey, ing Saluran Pulo. Anyar EIT terminal nyedhiyani trep lan pengalaman interaktif kanggo lotre pemain ing Jersey, kados Jersey tengen blumbang, Jersey iki ndadékaké cara lan saiki mung Saluran Pulo karo aturan ngidinke advertisement saka elektronik cepet karcis national instruments (ni) pxi 1085 8 slot sasis. Anyar EIT bakal ana ing tradisional cepet tiket pengecer lan bakal digawe kasedhiya ing bandara, seaport, toko seng adol bir, hotels, lan rentengan supermarket saindhenging Jersey national lampoon slot mesin lokasi. Jersey kang Menteri Ekonomi Pembangunan, Senator Alan Maclean ngandika ing release, "We are pleased kanggo ngumumke ing tondo asto saka kontrak karo Global Tarik, kang dikenal kanggo sawijining teknologi inovatif lan isi.. national kepala munggah poker turnamen.
We are bungah bab potensial tambah ing revenue iki uga generate kanggo search apik uwis." Paul Burnell, Direktur EIT lan Lotre ing Global Tarik ditambahaké ing release,"Kita pitados elektronik cepet karcis kurban kesempatan anyar kanggo lotre wutah revenue lan kita bungah kanggo pioneer teknologi iki ing Jersey." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre casino partai ahli indiana google reviews.