"Yen wis sareh, nalika padha kabirat wong-wong ing sasi iku kasebut ing maringaken. Biasane wicaksana korea Utara media wis reacted kanggo kabar dening splurging ing donya media saka gambar photographic saka Song-thaek minangka iku pamujaan dibusak saka dhingklik, dening pejabat, sak patemon ing Pyongyang, North Korea. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. Iku ora pisanan sing Kim Jong-un wis digawe owah-owahan kanggo luwih echelons saka daya sawise militèr pangareping Ri Yong Ho iki uga dibusak saka kantor amarga 'gerah kasarasan' pungkasan taun casino cedhak maling river falls minnesota.

Minangka minangka adoh aku ngerti ana resmi tuduhan nggawa marang panjenengané; panjenengané mung dikirim menyang deso. "Sampeyan duwe kanca kanggo urip," pimpinan marang Rodman sawise kang kawitan riko menyang biasane secretive negara casino cedhak maling river falls mn.

"Ideologically lara lan arang banget meneng lan gampang-arep, kang digunakake obatan lan squandered manca itungan ing kasino nalika piyambakipun nampa medical perawatan ing negara manca ing kasarasan saka partai." Piye wae sampeyan njaluk koyo sing cocog mbenakake ora bakal dadi masalah ing korea Lor DPR Liga lan iku ing UK padha casino cedhak dalles utawa. "Iku nyariosaken dhateng kita soko bab kepemimpinan anyar gaya: wong enom misale jek tenan angel lan kasar ing dealing karo wong kepengin kanggo numpes." A laporan saka korea Tengah News Penerjemah (KCNA) bilih Jang wis 'akeh obstructed bangsa kang ekonomi urusane lan asil dandan saka standar urip wong apa ora 35 1 ateges ing roulette.