Apa diwiwiti minangka sokongan regejegan escalated menyang tuduhan saka nyolong apa ora 4 aces ateges ing poker. Miturut narasi ing complaint, wadon loro padha dhewe muter slot mesin ing Fremont lan salah siji saka wong-wong mau cashed metu lan nampa tiket. Haijulikani keamanan perwira ing Fremont handcuffed lan nahan wong wadon sing ana gambling ing mesin slot ing properti lan iki dipuntudhuh saka nyolong kridit saka pamuter liyane sing ana ing toko mesin. Nalika Fremont keamanan perwira nyedhaki wong wadon, siji pejabat nyekel dheweke saka konco, handcuffed dheweke lan mimpin dheweke mati ing lantai kanggo nyekeli kamar ngendi dheweke ana interogasi. Sing nalika Kontrol Papan wiwit sawijining dhewe diselidiki Fremont personel. "Ing papan kang diselidiki sing dicethakaké Fremont ora koyone éling lengkap katrangan saka kesalahane digawe dening sawijining karyawan sing ngasilaken ing salah tahanan saka sokongan, ing salah njupuk saka dana saka resik pangreksa utawa enggo bareng saka salah informasi kanggo investigating pejabat saka Metro lan papan," ing pakaryan babagan penyimpanan file ngandika carane kanggo menang ing slot machine.
Wong wadon, ing ditahan kanggo jam lan 28 menit, wis blenggu dibusak ing 1:50 am "ing kahanan, ana ora perlu kanggo nyegah pangreksa utawa subyek dheweke kanggo perawatan diwenehi kanggo dheweke lan ancaman kanggo nyoba lan pasukan pratelan metu saka dheweke," key ngandika. Wong wadon sing cashed metu ketemu casino keamanan pejabat lan marang dheweke crita, lan pejabat ketemu wong wadon liya muter mesin lan nyekel dheweke saka konco. Ing Papan Kontrol, liwat jeksa Agung kang Kantor, ngajokake complaint Sept carane kanggo menang ing casino karo sethitik dhuwit. Papat counts saka complaint allege cocog operasi lan pelanggaran saka angger-Angger 5, kanggo ngrusak negara kang ajining diri carane kanggo menang ing casino karo 20.