Ing Iowa kang Smokefree Air Undhang, kasino ora kudu kumelun-free.2008 hukum bans udud ing "meh kabeh panggonan umum lan terlampir wilayah ing panggonan saka employment." Acara diatur dening hukum negara kalebu bar, kantor, restoran, lan bioskop. Kita saestu nggusah liyane kasino nganggo padha kumelun-free privasi lan tindakake timbal Blackbird Bend, WinnaVegas, Meskwaki Bingo, lan Prairie Kembang Kasino," dheweke ditambahake carane kanggo menang ing casino karo sethitik dhuwit. Wright ngakoni sing sawetara pengunjung sarujuk karo ban, ing laporan ngandika carane kanggo menang ing casino karo 20. Pamindhahan anyar mimpin kanggo support sudhut saka anti-udud panyengkuyung, sing pangarep-arep iku nyengkuyung liyane game situs kanggo dadi babar blas kumelun-free carane kanggo menang ing roulette meja.

Mung panggonan aku bisa pindhah duwe kopi lan rokok iku ilegal kanggo mbukak casino ing omah.