Sing divisional matchup kabuka minangka pick ' em banget, senajan bettors sing siding karo inang tinimbang pengunjung carane kanggo menang ing roulette meja. Pangisi daya wis menang papat ing saurutan lan dijamin papat saka limang iku ilegal kanggo mbukak casino ing omah.
Game liyane kanggo nonton ing NFC Kulon ing Sunday punika Seahawks Seattle (8-5) minangka 1.5-titik ngarep favorit mungsuh ing Los Angeles Rams (9-4). Bettors saiki pracaya ing Los Angeles pangisi daya (7-6) minangka tim paling apik ing AFC Kulon. Pimpinan rampung papat-game rusak tilas karo 26-15 menang liwat Oakland Raiders ing ngarep minggu kepungkur. Rintangan duweni OddsShark.com Pimpinan wis ora ditutup minangka ngarep law ing seri iki wiwit 2012, nalika padha ilang 37-20 kanggo pangisi daya en auto kanggo pagawean 2-14.
Kansas City menang patemon pisanan 24-10 ing Los Angeles ing Minggu 3 minangka 3-titik dalan favorit, lan sportsbooks kamungkinan bakal perlu tim ngarep kanggo nutupi kene kanggo ngalahake bettors. Los Angeles kabuka ing taun ing arah liya, arep 0-4 sadurunge menang pitu sangang iku ilegal kanggo ngedol mesin slot.

Buku bakal wus liyane Los Angeles tim bisa narik mati upset lan entuk pamisah tinimbang, panggolekan tim ing perdhana posisi kanggo menang sawijining divisi page title wiwit taun 2003. Sawetara buku wis Panthers minangka dhuwur minangka 6.5-titik kapur sadurunge teka bali mudhun kanggo -3 sawise Rodgers ngankat kanggo muter iku ilegal kanggo njupuk casino kripik ngarep. Kansas City tak mati kanggo wiwitan gedhe mangsa iki ing 5-0 sadurunge ngeculake enem pitu.