A jajak pendapat conducted pungkasan sasi dening Rutgers-Eagleton ketemu sing mayoritas saka New Jersey diwasa residents pracaya Atlantik Kutha kang paling apik dina sing konco iku 50 naga mesin slot video. Runner-up Harrah kang wungu 3.9% kanggo $27.4 m nalika Caesars ambruk 3,7% kanggo $24.7 m lan Tropicana katon 1.5% kanggo $19.4 m 50 euro free ora simpenan casino. Atlantic City kasino njupuk langkah bali ing februari, minangka wolung isih operator weruh game kurangé populasi revenue 2% kanggo $168m 50 free chip casino ora simpenan.

Saklawasé rong-thirds (63%) sing polled felt AC paling apik dina wis ngiwa bangunan, nalika 25% ngandika paling apik iki durung teka lan 12% padha ing pager indian casino ing upstate ny. Nalika kurangé populasi bisa chalked munggah kanggo ingkang dipun danguaken spate saka frigid suhu tengen US lor, nerangake minangka ngisor iki kuciwo januari kang saklawasé 18% ing taun-taun gain indian casino ing washington negara.