A wong karo akses kanggo sing akeh awis bakal duwe cukup kesempatan kanggo nylametake." Kanggo menehi bagian, Poarch Creek India, kang uga nganggo Angin Creek-branded kasino ing Alabama komunitas Wetumpka lan Atmore, nolak kanggo komentar ing cilik lan diarani kabeh pertanyaan kanggo FBI.. Ing Alabama, a hakim federal wis kabaripun mecat kabeh biaya marang wong siji nalika nolak jaminan kanggo liya sawise pasangan padha dipenjara minggu kepungkur lan dipuntudhuh saka nyolong meh $200,000 ing awis saka Angin Creek Casino lan Hotel Montgomery indian casino ing upstate ny. Ndjogo Video panenan asil: Ing Amerika Serikat Agung kang Kantor digunakake ndjogo video dawane saka macem-macem keamanan kamera kanggo diadegaké sabab kemungkinan marang Pettiway indian casino ing washington negara. Iki dijaluk search dening property kang staff keamanan sing wis mengko nguripake munggah loro kosong awis kothak nang salah siji saka sawijining cacad jamban stalls. FBI maneh ngenali utama pelaku: Nanging, Montgomery Iklan kacarita sing review dening Federal Bureau of Investigation (FBI) salajengipun ditemtokake sing Pettiway wis dijupuk tombol sadurunge njabut loro kothak saka kiosks ngemot $100 tagihan indian casino ing yreka california. Senadyan minggat ukum, Dumas menehi saran dening Amerika Serikat Magistrate Hakim, abu-Abu Borden, ana sing isih pasuryan prospek kang indicted dening mangsa grand hakim ing biaya beda indian casino ing yuba county.