Macau, banget, bakal duwe angel 2015 amarga saka Beijing kang aktif purge saka korupsi lan korupsi indian casino ing yreka california.

Asia tetep paling gedhé gambling wilayah ing donya taun pungkasan, contributing meh 33 persen saka global gambling bathi.ut taun-taun wutah global ing kegiatan kuwi ramalan kanggo alon mudhun mung 1.0 persen taun iki, "amarga mbadek kurangé populasi ing Macau casino game reged ngasilaken (GGY)" lan kasunyatan sing kinerja ing olahraga totoan sektor ing 2015 punika munggah marang angel comparison gegayutan 2014, nalika totoan jilid global padha di-push munggah dening bal-balan FIFA Piala Donya ing Brazil, ing laporan ngandika saka Global Totoan lan Game Consultants (GBGC).lobal game wutah nanging bakal cepet menek kanggo 4.1 persen ing 2016 lan nggayuh US$525 milyar dening 2019, miturut laporan indian casino ing yuba county. Kuwi dodolan ngrambah RMB382.4 milyar (US$61,5 milyar) ing 2014, munggah dening 23.6 persen saka taun sadurungé, data saka negara kang Ministry of Finance nuduhake huawei y9 slot rega ing nigeria. "Antarane wong-wong mau padha amassed saklawasé US$80 milyar ing GGY saka macem-macem dilisensi gambling aktivitas ing 2014 huawei y9 perdhana slot rega.
China kang loro negara lotteries wis akeh banget kanggo sawetara taun, nanging ana pratandha sing 2015 bisa ngganggu sing pola kuwat wutah," ing laporan ngandika huawei y9a rega ing slot nigeria.