Filings karo Komisi Pemilihan Federal nuduhake smattering relatif suntingan panganggo kanggo calon presiden' coffers panggonan kanggo mangan ing winstar casino. pemilu presiden?Ora akeh, yen kampanye presiden panganggo sing sembarang pratondo panggonan kanggo mangan nang casino choctaw.
Pasar Global Penasehat ngedegaken Andrew Klebanow marang Nang Asia Game: "aku ngerti Adelson ndhukung presiden Trump. ketua Sheldon Adelson ana luwih frugal iki wektu watara, karo total $18,300 kanggo kampanye presiden sumbangan supaya adoh—adoh mewek saka kira-kira $92 yuta kang nyebul ing Newt Gingrich lan Mitt Romney limang taun kepungkur panggonan kanggo mangan ing parx casino. Apa bisa ing industri game nyana saka apa dianggep dadi ing wildest lan paling ranyono saka U.

Lindsey Graham ($2,700), miturut Las Vegas Review-Journal palm springs casino laut prasmanan. Loro MGM Resorts Internasional lan Boyd Game bubar announced sing padha wis ora plans kanggo nyetujui utawa nyumbang kanggo samubarang calon pemilu iki.
Pamisah antarane pihak loro ndukung Republik ing 55 persen, Clinton wis ing industri gambling ndhuwur panampa karo $164,337, nalika Bernie Sanders rangking papat karo $62,505—mung $200 konco mantan Florida Gov. Nanging aku wis ora katon apa-apa nuduhake financial support ageng." Liyane perusahaan game ora ngengkel ing gawe wae saka calon presiden, banget.