Nyoba maca dicokot sing sethitik utawa nyusup bali menyang bolongan sadurunge sampeyan embarrass dhewe maneh kembar kali kasino nomer telpon. Dadi, kang kang bodho kembar kali mbukak casino saiki. Ing taun 2005, anak-anaké saka marriage page, Mitchell, seda saka overdosis tamba. Joe .- Sampeyan mung bisa ndandani BODHO. Lan nalika R-J resmi teka metu ing dhukungan saka Trump mung minggu iki, iku dropped sawijining liberal sikap ing medical mariyuana akeh sadurungé kembar kali kasino mbukak nalika.

Las Vegas Sands CEO Sheldon Adelson nyumbang luwih saka setengah yuta dolar minggu kepungkur kanggo gelut klompok mariyuana legalization ing Arizona, miturut kampanye finance cathetan kembar kali kasino mbukak dina iki. Yohanes, Galak, karakter ing Aldous Huxley kang dystopian buku, kiwa leladen ngendi normal wong urip lan ngetik menyang Statist Utopia - akeh kaya Amerika dina - lan paring tembung: "Oh Wani New World karo wong kuwi ing iku!" banjur tindak ing kanggo matèni piyambak, ora kang bisa kanggo ngrampungake karo bodho populasi ing Donya Anyar. Nanging nalika Adelson kang rak saka gambling online mbokmenawa bosok ing wedi kompetisi komersial, kang masalah karo mariyuana iku luwih pribadi lan malah altruistic melbet casino ora bonus simpenan. Wong lanang, sing dhuwur?Kanggo braying Jackass: Sampeyan mung tikel mudhun nyantosakaké sing Mark Twain adage.