Nepal kang kasino bisa duweni potensi bakal bali ing operasi rauh, miturut negara kang finance mentri Ram Sharan Mahat melbet casino bonus ohne einzahlung. Negara kang kasino wis ditutup wiwit April nalika Ministry of Budaya, Pariwisata lan Aviation Sipil ngumumaké wong-wong mau ilegal ing latar sing padha wis ora gawe anyar sing operasi lisensi lan padha ora mbayar pajak, ninggalake 10,000 buruh jobless tengen negara rol em ing nyekel siji amba 2 slot mesin download. Nanging sak peresmian 4 konvènsi saka UNIVÈRSITAS ing Nepalin ibukutha Kathmandu finance mentri ngandika casino operasi bisa maneh ngisor iki diskusi antarane pemerintah, operator casino, buruh kumpulan lan kepentingan liyane rol em ing cast kanggo awis slot mesin. Madhusudan Burlakoti, pangareping saka kamentrian Divisi Industri, marang Kantipur penerjemah news: "Minangka pamaréntah positif ing reopening ing kasino lan operasi wong-wong mau sah, kita ngrembakaken macem-macem ngukur kanggo nggawe angger-angger anyar fleksibel." Pemerintah wis dijaluk kasino mbayar fees royalty, nalika iku kacarita casino operator sing takon pamaréntah kanggo ngurangi pajak rol em ing cast kanggo awis slot machine for sale.

Pemerintah wis kabaripun nanggapi kanggo keluhan sing fees tindakaken dening aturan pungkasan taun sing padha dhuwur banget. Nepal Financial Bill 2014-15 ngethok loro royalty fees daya kanggo kasino uga elektronik game fees rol em ing casino slot. Finance mentri Ram Sharan Mahat ngandika iku penting kasino mbukak amarga "nglindhungi proyek minangka penting minangka nggawe wong-wong mau" best western casino inn vinton louisiana.