Playtech wis announced iku digunakake kanggo nglindhungi aliran awis di kupeng global wabah coronavirus best western kootenai kali inn casino. Game supplier ngandika iku wis katon "impact winates" menyang sawijining bisnis B2B, karo perusahaan poker lan bingo bisnis ningali mundhak ing kegiatan amarga watesan dileksanakake ing gerakan ing negara tartamtu. Playtech ngarepake manggon casino vertikal kanggo dadi dampak minangka kahanan terus, karo babagan mrintahake karyawan bisa ing panggonan sing padha paling kulon near fallsview casino. Minangka asil saka postponement lan pembatalan saka acara olah rogo, Playtech ngarepake sawijining B2B olahraga bisnis, kang duwe kuoso makaryakke ing Yunani lan UK, kanggo generate mundhut saka €4m ($4.3 m) ing diatur EBITDA everbuild black jack dpm jangkoan.
Playtech kang B2C operasi wis dampak dening penutupan kasus saka italia basis operator Snaitech kang totoan kopi. Ing bookmaker, angsal dening Playtech ing 2018, terus kanggo generate revenue saka sawijining bisnis online nanging wis dampak dening lack saka acara olah rogo. Snaitech wis samesthine kanggo generate mundhut saka €3m ing diatur EBITDA saben sasi minangka kahanan terus. Supplier revenue ing Asia wis samesthine kanggo tetep ing tingkat sing padha minangka pungkasan sasi, ing €7m. Ing UK, Gambling Komisi wis takon kanggo aplikasi lisènsi dokumentasi kanggo bakal dikirim ing liwat email minangka coronavirus pasukan sawijining karyawan kanggo karya saka ngarep. everbuild black jack gendheng nutupi.