Khmer Times kacarita sing Sihanoukville hotel sektor bakal mbukak 1,000 anyar kamar lan 10 hotel anyar taun iki amarga saiki 10,000 hotel lan guesthouse kamar maneh bisa nadhahi pasang saka turis. Warga uga wis kanggo menehi hasil karo rising prices lan rowdy pengunjung Cina, miturut laporan everbuild black jack dpm jangkoan. Data nuduhake yen Sihanoukville tampi 1 yuta turis lokal lan 470,000 pengunjung manca ing 2017 everbuild black jack gendheng nutupi. Nalika pemerintah lokal ngrayakake sregep nomer tourism, Sihanoukville residents sing giris karo banjir saka turis Cina ing wilayah. Bubar, Cina utusan Xiong Bo dianakaké langka konferensi penet sawise rahasia document, kang kadhaptar ing positif lan negatif merbawani saka dhuwit Cina lan wong, trocoh metu saka Sihanoukville gubernur kang kantor everbuild black jack lampu kilat perdagangan. Kira-kira 120,000 Cina dibukak Sihanoukville pungkasan taun, kaping pindho nomer direkam ing taun 2016, ing bagean kanggo gamble ing provinsi gisik kang kasino. Sihanoukville transformasi menyang Kamboja pariwisata lan gambling hub loro berkah lan ipat-ipat. Financial Times kacarita sing Cambodians sing upset sing akeh Cina njupuk liwat proyek sing ing wektu nalika employment wis langka everbuild black jack data sheet. Saiki, wilayah sarwa dumadi 10 kasino, kalebu Oriental Pearl lan Anyar Macau.

Pejabat search nyana yen nomer saka turis ing Sihanoukville bakal dramatically munggah ing taun teka minangka padha antisipasi bukaan luwih saka kasino. "Kanggo ketemu dikarepake, investor wis nandur modal ing budget, agêng-macem lan kemewahan hotels ing 20 macem-macem lokasi," Sihanoukville Pariwisata Direktur Departemen Taing Sochetkrisna ngandika, miturut kabar stopkontak.