Nomura analysts Riset wis sudo kira-kira 2021 pangentukan kanggo Genting Singapore, ing tangi saka gawe anyar Covid-19 kasus ing negara jaman biyen craps tabel for sale. Analysts suda mbadek diatur EBITDA kanggo 2021 dening 15% kanggo SG$530m ($400.2 m), nalika padha 15% abang iki diselehake ing 2022 prediksi jaman biyen casino king mesin slot. Ing ngisor tokoh padha dampak dening klompok asil financial kanggo Q1 2021 jaman biyen lempung poker kripik for sale. Genting Malaysia revenue prediksi iki sudo dening 17% kanggo 2021 lan 10% kanggo 2022. Analysts nyatakake padha "padha ora mbangun ing sembarang tambahan nilai" saka Genting kang plans kanggo menang Jepang IR licence ing Yokohama. Nomura kang analysts pracaya Singapura internasional tourism kamungkinan ora ndeleng ekstensif recovery ing 2021, utamané amarga kanggo alon vaksinasi ing Asia, lan ternak saka ngadohi sosial lan lelungan watesan ngukur minangka nomer kasus mundhak jaman biyen receh mesin slot for sale. Genting kang tahunan kinerja kamungkinan bakal dampak dening Genting Malaysia kang sak wentoro casino mati, karo ora tanggal disetel kanggo reopening iphone casino app win real money. Nomura prediksi group UK lan US bisnis bisa ndeleng recovery luwih saka Asia cabang, laporan Asia Game Brief iphone casino apps real money. Senadyan pikantuk ing revenue lan diatur estimations, positivity tetep bab Genting kang kinerja sakabèhé. "Kita pracaya investor usaha kamungkinan bakal klalen near-term bumpy pangentukan, lan sing looking liwat kanggo FY22F/23F prospek, kang katon sehat lan kuat," ngandika Nomura. Lan nalika nerangake kanggo mbayar deviden, analysts ditambahake: "Genting Singapore wis sheet imbangan kanggo ndhukung luwih mbayari diwenehi kemajuan alon ing Singapura ibukutha sah."Kita pitados Genting Singapore bakal dadi salah siji saka luwih tourism recovery crita amarga kanggo sawijining imbangan sheet kekuatan lan relatif kontrol luwih saka Covid-19 ing Singapura, bebarengan karo jangkah cepet saka vaksinasi.".